Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'x3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Lusers
    • Registration Is Closed Forever
    • Green Hell
  • Sedan Life
    • Cressida Mark II Chaser Cresta Verossa IS Altezza
    • Build Threads
    • ɐᴉlɐɹʇsn∀
  • Tech
    • X3,X6,X7,X8
    • X90,X100,X110 + XE10
    • JZ/UZ
  • Other
    • For Sale/Wanted
  • Obamacare
    • XM
    • DM AeroDesign
    • JZXP swag
    • PF Racing Development
    • Dead Weight

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. x35wagon

    7mge in a rx35, done before?

    Hey! I'm new to this forum stuff but here i am, trying to get help for my stupid build. I'm from Norway and got a hold of a run down, stupid cheap rx35. The problem i have is the 18r engine, it's shit! Here in Norway the jz engines is double the prize of what I paid for the car so that’s not gonna happen on my budget, so I got a hold of an 7mge that I want to put in. I already got the engine so don’t try to talk me out if it. I was wondering, has anybody done this type of build before? People have probably done the m to 7m builds and jz/uz builds but I haven’t seen anybody do an R to M conversion? It’s my first Cressida engine swap so I need all the help I can get. If anybody has done an mx30 7mge swap, you could probably help me as well. Any info I can get about x3-7m builds would be appreciated. (and yes I have googled the hell out of this shit…) Things I need help with is; tailshaft diff/rear axle gearbox sump/oil pickup engine mounts
  2. pagong

    1jz slow knock sound

    Car is a 1980 Cressida with a 1jzgte vvti swap. Stored it for the winter (around october), finally had some dry weather here in Seattle so I decided to just give it a start and warm it up. The sound seems like its coming from the front and its very loud and slow. Oil level is good , idle is a bit low because I took the battery out so it doesn't drain. Here is the link to the video: http://www.youtube.com/watch?v=Wj4BUJd8TIY as you can hear seems like it is coming from the timing belt cover, so im hoping its just the belt loose and not something serious. All help would be appreciated.
×