Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mx73'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Lusers
    • Green Hell
  • Sedan Life
    • Cressida Mark II Chaser Cresta Verossa IS Altezza
    • Build Threads
    • ɐᴉlɐɹʇsn∀
  • Tech
    • X3,X6,X7,X8
    • X90,X100,X110 + XE10
    • JZ/UZ
  • Other
    • For Sale/Wanted
  • Obamacare
    • XM
    • DM AeroDesign
    • JZXP swag
    • PF Racing Development
    • Dead Weight

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I'm trying to get boost-by-gear working and I need to get a clean VSS (Vehicle speed signal) input to make it work. I do have a spare digidash gauge cluster I can smash open to reveal the answer I need, but I figured I'd ask around before wasting valuable 1980s shelf-parts. HOW MANY TEETH ARE ON THE VR/HALL EFFECT WHEEL THAT THE DIGIDASH USES TO TURN THE SPEEDO CABLE SPINNING INTO MPH/KPH Thanks homies.
  2. My 86 Cressida isn't starting, turning over, making any noises, etc etc etc. Story began like this: I came back from Texas and hopped in the car after 2 weeks of sitting (maybe even less cause my brother moved it to the side of the driveway) and it started 1st time fine. Struggled a bit but it started and ran. I let it run for a few minutes then i turned it off. I tried to turn it on again shortly after and it would just make a ticking noise and my dash slowly started to lose power. I kept trying to crank till the dash completely died and the car wouldn't make a sound. Now nothing happens. No noises or anything. All of the interior lights, radio, windows and dash do not power on. The only thing that works are my headlights and turn signals. So far I've replaced the battery and main relay fuse. All the fuses checked out fine and my starter is still new.. Im thinking its the ignition switch but i want to be 100% sure. I can't keep buying parts that won't fix this problem..
  3. I am selling my Hydraulic Handbrake with a Wilwood 3/4 Master Cylinder. I am asking 90USD for both but im not sure on shipping yet. Im sure we can work something out. Some companies sell this same set up for about 210usd not including shipping. Not on here all the time so best bet is an email or text. Text me at 805-421-8297 Email me at chrischav3z@yahoo.com
  4. Guest

    X7 on NH CL

    http://nh.craigslist.org/cto/3114388431.html In case anyone semi local to the NE area is lookin!
×